Boek

Met mijn openheid over mijn ervaringen met drie opnames in de psychiatrie vanwege een psychose, wil ik taboes doorbreken. En laten zien dat je met een psychische aandoening een prima leven kunt leiden. Afstuderen, betaald werk vinden, een relatie: allemaal zaken waarvan ik dacht: gaat mij dit lukken? Het antwoord is ja.

Verlies van werk of je vrienden, straal genegeerd worden, de draad oppakken terwijl je stijf staat van de antipsychotica: ja dat alles heb ik meegemaakt. Niet makkelijke en niet leuk. Misschien herken jij dat ook? Of bij iemand die je kent?  Wat doorslaggevend is, is hoe je ermee omgaat.

Ik ben psycholoog en heb 20 jaar werkervaring in de GGZ. In 2014 koos ik voor openheid over mijn psychische aandoening. Ik geef lezingen, advies en trainingen over dit onderwerp op congressen van de (Rijks)overheid, bedrijfsleven en geestelijke gezondheidszorg.

Ik treed ook op in de media als mediadeskundige. Zie mijn mediaportret via Vaker in de Media (VIDM)

Daarom schrijf ik een boek . Het onderwerp gaat ons allemaal aan: 43% van de Nederlandse bevolking krijgt ooit een psychische aandoening. Dus het overkomt jou. Of iemand die je kent.

Ik schrijf een  boek dat ik zelf ook zou willen hebben gehad toen ik voor het eerst een psychose kreeg. En wat er dan op je afkomt. En hoe je er sterker uit kan komen dan je denkt.

Volg me op Instagram in dit schrijfproces. Laat me weten wat jij graag wil terugzien in het boek. Ik kan je steun en aanmoediging goed gebruiken.

Wil je op de hoogte blijven wanneer mijn boek verschijnt, abonneer je op mijn nieuwsbrief