Werkzoekende of werknemer

Je zoekt een baan, je bent hoogopgeleid, hebt een psychische aandoening, maar je durft niet te solliciteren. Of: Je bent uitgevallen met psychische klachten. Je bent doodsbenauwd weer aan de slag te moeten.

“Wie zit er op mij te wachten?” ‘Een betaalde baan is niet  voor me weggelegd” ”Ze nemen me toch niet aan” ”Ik kan een reguliere baan niet aan”

Herken je deze gedachten?  Grote kans dat je last hebt van zelfstigma, blijkt uit onderzoek. Zelfstigma betekent een laag zelfbeeld, schaamte en weinig zelfvertrouwen ten gevolge van een psychische aandoening. Het belemmert je in solliciteren. Maar ook op andere gebieden in je leven: sociale relaties (weinig contacten, terugtrekken) , je vrije tijd.

Als jij weer met zelfvertrouwen wil gaan solliciteren en op andere gebieden van je leven beter wil functioneren,  je kwetsbaarheid kan bespreken op een krachtige manier, dan ben ik graag je coach.

Zelfstigma geldt ook voor mensen die zijn uitgevallen met psychische klachten en moeten re-integreren. Misschien heb je al tijden op je tenen gelopen met een psychische aandoening. Of is het jou nu ook overkomen. Nu moet je weer re-integreren.

Of je nu werk zoekt, of weer gaat re-integreren: kijk welke specifieke coaching ik kan bieden.

Meer informatie of een vrijblijvend gesprek? Neem contact met mij op