Spreker

 

 

 

 

Elk publiek en elke gelegenheid is anders. Ik maak daarom iedere keer een op maat gesneden gastles, lezing of workshop. Het resultaat is: inspiratie en aanzet tot nadenken. Op mijn Linkedin staan aanbevelingen van

Gerdien Rabbers, directeur Samen sterk zonder Stigma:

“Anita is een bevlogen mens die heel veel anderen, waaronder Mark Rutte, inspireert om op een andere manier naar mensen met een psychische aandoening te kijken. Ze vertelt over haar eigen ervaringen, legt goed uit wat het is, verbindt. En ze praat niet alleen, Anita pakt aan en laat zien wat er allemaal kan, ook met een psychische aandoening . Een top-ambassadeur voor Samen Sterk zonder Stigma”

Tom van Wel, psycholoog en onderzoeker bij Altrecht:

”Anita kan op een rustige manier haar heftige ervaringen delen. Deze komen goed over waarbij ze weet aan te sluiten op het publiek. Het stimuleert tot zelfreflectie: zonder je aangevallen te voelen ga je kritisch naar jezelf kijken. Het was prettig met haar een workshop te mogen vormgeven”

Voorbeelden van optredens

Ik kan als spreker een lezing verzorgen bij het herijken van missie en visie van ggz-instellingen. Of bij inspiratiedagen over werken met een psychische aandoening.

Ik verzorgde gastlessen, lezingen en workshops over het onderwerp stigma voor o.a: