Groepscoaching incompany

In opdracht van Samen Sterk zonder Stigma verzorgde ik diverse HOP trainingen. Ik werkte met bewoners van een beschermd wonen instelling, deelnemers in maatschappelijk herstel (wonen, werk) na een psychose en hoogopgeleide werkzoekenden.

Daarnaast heb ik ook internationale ervaring met het verzorgen van de HOP training. In opdracht van Trimbos International werkte ik in Moldavië. Ik verzorgde daar een training aan Moldavische ervaringsdeskundigen. Ook verzorgde ik een Summerschool waarbij ik de deelnemers die ik had getraind leerde hun verhaal te presenteren. Zij zijn doorgestroomd om HOP trainer te worden.

In het bedrijfsleven komt steeds meer aandacht voor werknemers met een psychische aandoening.

Zie de driedelige columnserie die ik schreef op ‘Op naar de 100.000 banen’. Voor bedrijven kan ik op maat gerichte groepscoaching en op maat gemaakt materiaal ontwikkelen voor werknemers passend bij de bedrijfscultuur.

Train de trainer

Indien gewenst kan ik deelnemers die de HOP groepscoaching hebben gevolgd, opleiden tot HOP trainer. Binnen ggz instellingen betekent dit dat ervaringsdeskundigen deze HOP training kunnen verzorgen bij cliënten van de instelling.

Binnen het bedrijfsleven kunnen medewerkers training zelf intern kunnen uitvoeren in het kader van het interne inclusie- en diversiteitsbeleid .

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.